ЦСКА излиза срещу треньора, допуснал само 1 загуба от "червените" в 7 мача


ЦСКА излиза срещу треньора, допуснал само 1 загуба от "червените" в 7 мача
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

13176 0

ЦСКА гостува на Крумовград в двубой от 17-ия кръг на първенството. Срещата на тренировъчната база в пловдивския квартал Коматево е най-ранната за "червените" през тази година – започва още в 13:00 часа на обяд.

ЦСКА се изправя срещу треньор с добра статистика

В последния кръг срещу Хебър "армейците" изиграха първия си добър мач от месец насам и спечелиха с 3:0, като продължават да се намират на върха в класирането. Днес ще опитат да затвърдят представянето си. Във втория кръг от сезона ЦСКА, още воден от Саша Илич, победи трудно с 1:0 новака Крумовград, който също вече е с друг треньор – Станислав Генчев замени наскоро Неманя Миланович.

А той се е превърнал в истинска черна котка за 31-кратните шампиони като треньор. Младият специалист се е изправял общо 7 пъти срещу "армейците" като наставник и е загубил само веднъж. И докато 4 от тези срещи са начело на разградчани, които са най-неудобния съперник на ЦСКА в исторически план, то в останалите три той водеше отбори от ранга на Крумовград, пише "Тема спорт".

През миналия сезон той води Локомотив София, като железничарите и Лудогорец бяха единствените два отбора, срещу които "червените" не успяха да спечелят в хода на кампанията. В неделя Генчев ще срещне "червените" с четвърти различен отбор. А след двубоя за Купата ЦСКА отнесе доста солидна глоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички