ЦСКА иска нападател от Португалия, той се дърпа заради Лига Европа


ЦСКА иска нападател от Португалия, той се дърпа заради Лига Европа
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

945 0

ЦСКА иска да привлече тарана на португалския Беленензес - Абел Камара. Той е 27-годишен,висок е 185 см и е постигнал договорка с ръководството на досегашния си клуб да разтрогне своя договор.

Камара вече се е разбрал с президента на Беленензес Руй Педро Соареш. Колегите от Португалия съобщават, че нападателят е получил предложение от ЦСКА, но вече се колебае заради изваждането на отбора от Лига Европа. Камара има и други оферти, поради което не бърза с решението си къде да премине.

През изминалия сезон тъмнокожият нападател е изиграл 28 мача за Беленензес, вкарал е 4 гола и има 1 асистенция. Записал е общо 2251 минути на терена. Той е продукт на школата на Беленензес, като е собственост на клуба от 2009 г. Бил е преотстъпван Зъв втородивизионния Ещрела Амадора (28 мача и 6 гола), злитния Бейра Map (30 мача и 5 гола), елитния румънски Петролул (16 мача и 1 гола), а през сезон 2015/16 г. е бил част и от саудитския Ал-Файзали (20 мача и 3 гола).

За Беленензес е записал 94 мача и 13 попадения. Камара е бивш младежки национал на Португалия (10 мача и 3 гола), а е играл и за представителната селекция на родината си Гвинея-Бисау - 4 мача без гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички