ЦСКА играе шампионатен мач в Правец?


ЦСКА играе шампионатен мач в Правец?
Снимка: БГНЕС

1173 0

ЦСКА може да изиграе шампионатен мач в... Правец. Такава възможност съществува за гостуването на Витоша Бистрица, което вече бе отложено от април за 18 май (сряда). Една от обсъжданите опции е срещата да се проведе в Правец, пише "Тема Спорт".

Причината за това е, че Витоша няма как да приеме "армейците" на стадион "Летище" в София, който използва в момента. Тимът не иска да играе и на националния "Васил Левски", на който пък ЦСКА временно домакинства, докато се правят ремонти по "Армията". За това съоръжение се иска сериозен наем в размер на 30 000 лв. на мач плюс разходи за осветление и охрана.

Между двата клуба все още няма окончателна договорка за мястото на провеждане на срещата, а от Зоналния съвет-София не бяха открити за коментар по темата вчера. Резервен вариант за провеждане на двубоя е стадион "Славия".

Стадионът в Правец е в прилично състояние, като бе изграден преди по-малко от 5 години. Той е част от местния спортен комплекс, който предлага доста добри условия за футбол, тенис, баскетбол и други дисциплини в зала.

Капацитетът на съоръжението обаче не надвишава 2000 места, което може да е проблем в случай на голям наплив на фенове на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички