ЦСКА и Берое не се победиха в бенефиса на Тодор Янчев


ЦСКА и Берое не се победиха в бенефиса на Тодор Янчев

15690 0

ЦСКА и Берое завършиха 0:0 в контрола, играна на стадион "Българска Армия". Преди началото на мача бяха представени футболистите на "червените" за новия сезон. "Армейците" имат в състава си 11 нови попълнения. Срещата беше и бенефис за полузащитника на ЦСКА Тодор Янчев, който започна като титуляр, но беше заменен в петата минута от Иван Маркович под бурните аплодисменти на публиката.

Берое можеше да открие резултата още в 16-ата минута, но Аласан Н‘Дайе уцели страничната греда. В 37-ата минута старозагорският тим получи правото да изпълни дузпа, но Венцислав Христов пропусна от бялата точка. С пропуски за Берое се отчетоха още Салим Керкар и Станислав Костов.

Tодор Янчев приключи активната си кариера с повече от 450 официална мача с фланелката на ЦСКА, в това число и 49 мача в европейските турнири, което е клубен рекорд.

Дефанзивният халф е три пъти шампион на България с армейците (2003, 2005 и 2008 година), носител на купата на България през 2011 година и два пъти носител на суперкупата на България (2008 и 2011 година). От този сезон Тошко ще бъде помощник на Стойчо Младенов.

Ето кои футболисти на ЦСКА бяха представени днес на стадион "Българска армия":

Якуб Дивиш, Александър Тунчев, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Кристиан Супусепа, Тодор Янчев, Иван Маркович, Еденилсон Бергонси, Стивън Съндей, Тони Силва, Иван Стоянов, Мартин Камбуров, Стоян Колев, Анатоли Господинов, Сендрино Мисиджан, Божидар Чорбаджийски, Юлиан Чапаев, Венцислав Василев, Валентин Илиев, Тони Стоичков, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлиевич, Луис Суарес, Серджиу Флорин Буш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички