ЦСКА гони Сендриньо Мисиджан


ЦСКА гони Сендриньо Мисиджан

970 0

Ръководството на ЦСКА най-вероятно тази седмица ще се раздели с холандския защитник Сендриньо Мисиджан, пише „Меридиан мач“.

Треньорът Стойчо Младенов привлече играча за невралгичната лява зона, но само след няколко мача реши да го освободи. Мисиджан не разполагал с нужната класа да играе в ЦСКА. Холандецът бе титуляр при домакинството на Хасково, но след негови грешки футболистите на новака в групата оставаха в чисти позиции срещу Дивиш. Сега и след идването на Тончи Кукоч мястото на Мисиджан изстина. Холандецът вече е четвърти вариант, след като Стойчо може да разчита още на Кристиян Супусепа и Венци Василев.

Стойчо Младенов е решил да предприеме няколко промени в стартовия състав срещу Марек. Титулярното си място в защита ще си върне Денис Причиненко. Не е изключено Апостол Попов да получи почивка. В халфовата линия като титуляр се очаква да започне Жуан Фелипе, който ще замени неубедителните Еденилсон Бергонси и Борис Галчев. Юношата на Сантос заедно с Маркиньос демонстрираха много повече идеи в предни позиции. Тони Силва и Антон Карачанаков също се очертава да започнат мача. В предни позиции Серджиу Буш изглежда без алтернатива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички