ЦСКА е най-добър домакин в Европа


ЦСКА е най-добър домакин в Европа

2918 0

Представянето на ЦСКА този сезон взима връх и в Европа. „Червените" са №1 до този момент в представянето си като домакин. Футболистите на Стойчо Младенов имат 100% актив на своя стадион. „Армейците" постигнаха шест поредни победи и са отбелязали 17 безответни гола. Конкуренция на ЦСКА е датският Мидтиланд, който също има шест успеха, но пък е допуснал пет гола, пише "Меридиан мач".

Днес срещу Славия „армейците" може да продължат впечатляващата си серия. Ако ЦСКА победи и не допусне гол, ще стигне до уникално постижение. От всичките грандове, между които Байерн, Челси, Ювентус, ПСВ, Валенсия и Рома, единствено „вълците" не са допускали гол досега на своя „Олимпико".

Същевременно стана ясно, че от групата на ЦСКА заради различни травми отпаднаха капитанът Валентин Илиев, халфът Иван Маркович и офанзивните футболисти Неманя Милисавлевич, Иван Стоянов и Орелиен Йоаким. До последно под въпрос за срещата ще е крилото Тони Силва. През седмицата португалецът тренираше на облекчен режим и непосредствено преди мача Стойчо Младенов ще реши дали да го пусне като титуляр, или да го остави на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички