ЦСКА дебютира с убедителен успех пред хиляди на "Българска армия"


ЦСКА дебютира с убедителен успех пред хиляди на "Българска армия"
Снимка: БГНЕС

1323 0

ЦСКА стигна до много лесна победа с 3:0 над Струмска слава в дебютния си двубой в аматьорската "В" група, в която отборът беше пратен заради отнет лиценз за елитната ни група. Това обаче не попречи на над 6 хиляди души да посетят "Българска армия" за историческия двубой на "червените".

От самото начало на срещата домакините взеха инициативата и в 11' можеше да падне първи гол, когато Преслав Йорданов прати топката в страничния стълб. Последва карамбол, при който отново той нанесе удар, но напречната греда го лиши от гол.

В 22' обаче гол падна и автор беше именно бившият играч на Локомотив (София). При наглед неспасяема топка от аутлинията играч на "Червените" успя да подаде за Йорданов, който стреля силно в горния десен ъгъл - 1:0 за "армейците".

Еуфорията на стадиона обаче не успя да се прехвърли и на терена и до края на полувремето нито един от двата отбора не създаде добро голово положение.

5 минути след подновяването на играта Йорданов отново тресна гредата, след като засече добро центриране на капитана Борис Галчев.

Осезаемият натиск на ЦСКА даде резултат едва в края, когато в рамките на 3 минути паднаха два гола. Първо в 86' Йордан Йорданов с прехвърлящ удар с глава успя да се разпише след подаване на Галчев. В 89' Бранеков, също с глава, успя да фиксира крайното 3:0.

В края на двубоя червен картон получи Петков от Струмска слава.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички