ЦСКА близо до трансфер на български национал


ЦСКА близо до трансфер на български национал

1499 0

ЦСКА-София е резервен вариант за национала на България Илиян Мицански. Нападателят, който доскоро играеше в Южна Корея, към днешна дата е свободен агент.

Той поддържа форма във Вихрен (Сандански), докато търси отбор, в който да продължи кариерата си. Според старши треньора на Вихрен Стойко Найденов към Илиян Мицански има сериозен интерес от няколко чужди клуба, но ако не се стигне до трансфер зад граница, нападателят ще заиграе в някой от грандовете. От „Армията твърдят, че именно ЦСКА-София е най-близо до национала на България.
 
„Мицански поддържа само форма с нас защото е от Сандански, а и влизането му в игра, особено в контролните срещи, е от изключително значения за нашите млади състезатели " , каза още Стойко Найденов, цитиран от "Меридиан мач"
 
Припомняме че Мицански е един от малкото футболисти, които осъществиха трансфер в солиден европейски клуб директно от Пирин. Той е играл за полските Амика Вронки, Лех Познан, Корона Келце, Одра и Заглембе. След това се премести в Германия, където се подвизаваше в Кайзерслаутерн, Франкфурт, Инголщад и Карлсруе.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички