ЦСКА без един от лидерите си срещу Сепси, но ще разчита на всички нови


ЦСКА без един от лидерите си срещу Сепси, но ще разчита на всички нови
Снимка: LAP.bg

5662 0

Един от лидерите в състава на ЦСКА Амос Юга по всяка вероятност ще пропусне откриващия двубой на тима в евротурнирите. "Червените" посрещат носителя на Купата и Суперкупата на Румъния Сепси в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в четвъртък от 20:00 часа.

Вдигат Юга за реванша срещу румънците?

Той получи контузия малко преди почивката на домакинството на Крумовград в петък. Той не се появи на терена за второто полувреме, а на негово място влезе Станислав Шопов. Юга не взе участие във вчерашната възстановителна тренировка на базата в Панчарево, а по всяка вероятност няма да се включи и в днешното сутрешно занимание на тима, пише "Тема спорт".

30-годишният футболист ще премине допълнителни медицински изследвания, като от „Армията“ се надяват той да е готов да започне от първата минута в реванша със Сепси идния четвъртък, 3 август, отново от 20:00 часа.

Още един играч е под въпрос

Това означава, че на негово място ще стартира Тибо Вион. Французинът бе наказан за откриващите два двубоя в първенството и това ще е първа официална среща за него през новия сезон.

Под въпрос за предстоящия сблъсък със Сепси е и Енес Махмутович, който също напусна игра принудително срещу Крумовград още в 33-ата минута.  Юга и Махмутович ще попаднат в списъка на Саша Илич за предстоящите двубои със Сепси, като днес червените ще изпратят до УЕФА футболистите си за картотекиране. В ЦСКА селекцията все още не е приключила, като се спекулираше, че Дюкенс Назон ще бъде продаден. Нещо, за което наставникът на тима Саша Илич не е съгласен, тъй като не е доволен от заместника му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички