ЦСКА без Бранеков и срещу Чико (Бяга)


ЦСКА без Бранеков и срещу Чико (Бяга)

1394 0

Един от най-опитните играчи на ЦСКА Александър Бранеков почти сигурно ще пропусне и гостуването на Чико (Бяга), съобщава "Тема спорт“. Двубоят е на 13 септември (неделя) от 14:15 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик.

Бранителят имаше проблеми в глезена в последните десетина дни, заради което Христо Янев не го включи в групата за срещата с Ботев (Ихтиман) (5:0) за купата. Най-вероятно специалистът ще му даде почивка и срещу Чико. Бранеков ще бъде на линия за мача срещу София 2010 на 20 септември на "Българска армия".

Идеята на Янев е така защитникът да натрупа необходимата практика преди 1/16-финалите за купата, които са три дни по-късно.

Днес ще стане ясно дали сменените принудително срещу Ботев (Ихтиман) Николай Цветков и Владислав Узунов ще бъдат използвани в двубоя с Чико Бяга. Демона е с болки в кръста, докато Узунов бе ударен тежко в главата. Почти сигурно е, че бившият играч на Хасково ще попадне в групата за двубоя в неделя.

В лазарета на "армейците“ остават Станислав Маламов и Александър Александров. Маламов е със счупена костица на ходилото, а Александров е с частично разкъсване на странични връзки на коляното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички