"ЦСКА Акционерите" предупреждават: Клубът е в агония


"ЦСКА Акционерите" предупреждават: Клубът е в агония

930 0

Сдружението "ЦСКА Акционерите" също излезе с декларация срещу собствениците на клуба.

Ето пълният текст:

Господа, вече повече от два месеца ПФК ЦСКА АД е изцяло във Ваши ръце. За съжаление, единственото, което видимо се случи през този период е, че клубът изпадна в агония. В същото време, Вие продължавате да се държите меко казано странно, даже неадекватно, а на моменти дори арогантно, сякаш забравили, че ЦСКА е по-голям от всичко.

Най-отговорно и настоятелно Ви призоваваме да изпълните функцията си на собственици на ПФК ЦСКА АД и да обезпечите нормалното съществуване на клуба. Ваше основно задължение е да осигурите лиценз за участие в А група и да стабилизирате ситуацията. Разбираме, че получихте доста негативно наследство, но Вие сами избрахте да се хванете на хорото, знаейки какво е положението.

Ние не забравяме. Преди два месеца говорехте едни неща, но всички те се оказаха плоски лъжи. Ако не умеете и не знаете как да се справите със ситуацията, проявете мъжество и бъдете открити. Излезте и кажете какво смятате да правите или да не правите. И нека е писмено, за да Ви държим отговорни! Стига лъжи! Няма повече време за губене!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички