ЧЕЗ дърпа шалтера на ЦСКА?


ЧЕЗ дърпа шалтера на ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

1698 0

Финансовите проблеми на ЦСКА нямат край и на новата власт ще й бъде доста трудно да се справи. Според "7 дни спорт" клубът има неплатена сметка за ток в размер на 10 000 лева. Вчера от ЧЕЗ са информирали шефовете на ЦСКА, че ако до днес не получат дължимата им сума, токът на стадион "Българска армия" ще бъде спрян. Навъртяната сметка е за изминалите 3 месеца.

Неплатената сметка към ЧЕЗ е само едно от най-належащите за плащане задължения. Служителите по поддръжката на комплекса имат да получават около 70 000 лева със задна дата, тъй като не са вземали пари от 10 месеца. На треньорите в ДЮШ пък не са плащани заплати от миналата пролет.

Бъдещият силен човек в ЦСКА Юлиян Инджов се е хванал за главата, като разбрал на колко възлизат само най-спешните плащания в ЦСКА. До сряда освен сметката за ток той трябва да извади около 450 000 лева за заплатите на играчите от първия отбор.

Както е известно, на 25-и е падежът за плащането на трудовите възнаграждения на футболистите за февруари. Ако парите не бъдат платени навреме, на 26 март ЦСКА може да остане без отбор, защото играчите ще имат право да разтрогнат контрактите си по вина на клуба.

За финал на 31 март ЦСКА трябва да плати 800 000 лева, за да спаси лиценза за Европа. Освен това има плащания по различни загубени дела с играчи и агенти, като най-големите са задълженията към фирмата "Градев Спортс".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички