Четирима играчи бягат от ЦСКА заради Томов


Четирима играчи бягат от ЦСКА заради Томов

1658 0

Четирима футболисти подготвят бягство от ЦСКА заради неполучени заплати, пише "Меридиан мач".

Играчите вече са влезли в контакт със своите мениджъри и с адвокати. Те са уведомили и част от подчинените на Александър Томов, поставяйки ултиматум. Ако босът не им плати парите най-късно до 25 септември, ще разтрогнат автоматично договорите си с клуба. Лупи вече няколко пъти лъже играчите, че ще плати. Всички нови играчи, които пристигнаха през лятото, не са взели нито една заплата. „Тези момчета са отлични професионалсти. Откакто пристигнаха в ЦСКА, дават всичко от себе си клубът да върви напред. Уцелихме десетката с тяхното привличане, дано всичко се оправи", заявиха пред „Меридиан Мач" хора от щаба на ЦСКА.

Въпросните футболисти първоначално имали намерение да поставят по-кратък срок - този петък, след което, ако няма заплати, да си съберат багажа. Адвокати обаче ги посъветвали да изчакат до 25 септември, когато е крайният срок за изплащане на парите в ЦСКА. Силният човек на „Армията" е категоричен, че няма да има проблем и ще преведе дължимото на футболистите преди мача с Локо (Сф).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички