"Червените" фенове с разрешително за протест, който няма да се проведе


"Червените" фенове с разрешително за протест, който няма да се проведе
Снимка: БГНЕС

1477 0

Фенове на ЦСКА ще протестират тази вечер пред Министерството на спорта. Това каза пред БНР директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

По-късно в мрежата обаче се появи съобщение на "червените" фенове,от което стана ясно, че протестът няма да се състои. "След съгласуване с основните фенклубове на ЦСКА беше решено събирането да се проведе преди мача с Удинезе на 23 юли", написаха феновете.

В същото време ръководството на ЦСКА на Гриша Ганчев благодари на феновете на отбора за подкрепата в последните дни. "За пореден път доказахте колко много обичате ЦСКА и колко много значи за вас", пишат ръководителите на "червените".

Те не крият, че са "изключително горди и щастливи" от действията на запалянковците в последните дни и демонстрираната активност и подкрепа към управата. Гриша Ганчев и подчинените му призовават феновете да проявят търпение и засега да не протестират по улиците.

Ето какво се казва още в поредната декларация на ЦСКА:

"Ръководството на клуба ви призовава да запазите спокойствие и търпение още малко, защото войната за нашия любим клуб е към края си. Не се поддавайте на евтини провокации, които целят да насочат вниманието ви в грешна посока и желаят да ви провокират да излезете на улицата, за да протестирате.

Врагът на ЦСКА е един и всички знаем КОЙ е той!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички