"Червен" гаф: ЦСКА си приписа "победа", в която няма никакво участие


"Червен" гаф: ЦСКА си приписа "победа", в която няма никакво участие
Снимка: БГНЕС

3319 0

Официалният сайт на ЦСКА публикува информация, според която благодарение на намесата на "червените", ръководството на Лудогорец е взело решение да демонтира клетката в сектора за гостуваща агитка. Това обаче се оказа невярно, твърдят от страна на шампионите.

"Водихме разговори с представители на НКП на Левски още от преди няколко месеца. Стигнахме до джентълменска договорка на база доброто сътрудничество с Левски свързано с мачовете от младежката Шампионска лига, които се провеждат на стадион „Георги Аспарухов“. Ние поехме ангажимент, че ще подобрим видимостта за гостуващите фенове на нашия стадион", коментираха от Лудогорец.

От клуба обаче уточниха, че подадената жалба от страна на ЦСКА преди няколко дни няма нищо общо със случая. „Договорката с феновете на Левски бе постигната още през септември. Официалните договори с две фирми изпълнителки са сключени преди две седмици. Сигурни сме, че реконструкцията ще мине в срок“, казаха още от Лудогорец.

Феновете ще бъдат преместени по-близо до терена в пространството непосредствено зад вратата. Ще бъде поставена прозрачна преграда, която от една страна ще запази сигурността на футболистите и феновете на домакините, а от друга ще позволи запалянковците на гостуващия отбор да имат по-добър поглед върху играта на терена. Капацитетът на гостуващия сектор няма да се промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички