ЦСКА взима двама нападатели, ако продаде Каранга


ЦСКА взима двама нападатели, ако продаде Каранга
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1612 0

ЦСКА може да привлече двама централни нападатели през зимата. Това би се случило, ако за голаджията Фернандо Каранга пристигне супероферта и той бъде продаден, пише "Тема Спорт".

"Червените" имат няколко опции за поста. Освен Фейвер Меркадо, в списъка с нападатели фигурират още няколко имена, сред които са бразилецът Гилерме Делаторе, както и австриецът Сайфедин Чаби.

Делаторе беше желан от ЦСКА и през летния трансферен прозорец, което стана ясно в началото на септември. Той е на 25 г., като за последно е играл в тайландския Супханбури - 22 мача и 14 гола през 2017 г.

В момента е свободен агент, като в началото на декември медии в Кипър са съобщили, че преговаря с местния АПОЕЛ. Поне до този момент обаче Делаторе не е подписал договор с друг клуб и продължава да е вариант за ЦСКА.

За Сайфедин Чаби пък стана ясно, че е желан от столичани още преди две седмици, но засега около евентуално негово привличане няма новини. Той е водещ голмайстор във втора австрийска дивизия, където играе за лидера в първенството Рийд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички