ЦСКА обмисля да покани още един свой бивш треньор


ЦСКА обмисля да покани още един свой бивш треньор
Снимка: БГНЕС

2578 0

Христо Янев е сред обсъжданите имена в ЦСКА за ново лице на треньорския щаб, твърди "Меридиан мач". Понастоящем той е скаут на ЦСКА, а вече е водил два пъти отбора - при последния трофей (б.а. - Купата на България през 2016 г.) и в края на миналия сезон, когато замени Стамен Белчев.

Голям плюс за него е, че познава отлично обстановката в клуба, а освен това е любимец на феновете. Заради това не е изключено именно Янев да стане треньор и да работи в тандем с Люпко Петрович.

Ако бившият футболист на отбора не се съгласи сръбската легенда да му е "шапка“, то навярно и през новия сезон ЦСКА ще бъде воден официално Добри Митов, а основните решения ще взима именно носителят на КЕШ за 1991г. и бивш наставник на Левски - Люпко Петрович. Очаква се съвсем скоро от "Армията" да обявят кой ще води претендента за титлата през новия сезон.

Същевременно изданието пише, че вариантът за треньор да бъде назначен сърбинът Ненад Лалатович е пропаднал. Стамен Белчев пък е взел решение да остане в Арда (Кърджали), който си спечели промоция в Първа лига. Междувременно се появи слух, че ЦСКА ще продаде една от големите си звезди. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички