ЦСКА напредна по най-големия трансферен удар в Първа лига


ЦСКА напредна по най-големия трансферен удар в Първа лига
Снимка: Оф. сайт на Литекс

6353 0

България празнува Рождество Христово, но футболните страсти продължават с пълна сила! Според информация на Novsport, в последните няколко дни се е стигнало до драматично развитие в сагата "Тодор Неделев". Представители на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев са подновили преговорите за най-актуалния футболист в Първа лига.

Според информация на онлайн портала, в резултат на това чувствително се е повишила възможността халфът на Ботев Пд да облече "червената" фланелка след Нова година. Участници в преговорите определиха процентите това да се случи като 70:30.

От "Армията" се предложили по-голяма трансферна сума и съответно по-добри лични условия на играча. Ботев ще вземе солиден процент и при бъдеща продажба на звездата на родния футбол.

Дали наистина Тодор Неделев ще акостира в ЦСКА, предстои да разберем. Но е факт, че Гриша Ганчев и хората му не пестят усилия за подсилване на отбора за предстоящите битки за пролетта. За да може ЦСКА да зарадва "червена" България в борбата с Лудогорец за титлата в Първа лига и купата. Трансферният списък на ЦСКА за зимата вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички