Буш: Искам в ЦСКА и през пролетта и да взема титлата


Буш: Искам в ЦСКА и през пролетта и да взема титлата

1163 1

Нападателят на ЦСКА Серджиу Буш обяви пред медиите в Румъния, че желае да остане на "Армията" и през пролетния полусезон.

През последния месец усилено се заговори за продажбата на бившия футболист на ЧФР Клуж, но до този момент до сделка не се е стигнало. На този етап няма и конкретни преговори за правата на румънеца, а само запитвания от страна на чуждестранни клубове. ЦСКА обаче е готов да продаде Буш, за да попълни изтънялата каса. "Червените” са склонни да приемат оферта за нападателя дори на стойност от около 900 000 евро.

"Искам да остана в ЦСКА и през пролетта. Гладен съм за успехи, каквито мога да постигна с отбора. Имаме реален шанс за титлата и искам да се възползвам от него. Ще се борим с моя сънародник Козмин Моци от Лудогорец и нека по-добрият победи. На този етап моя продажба ще се осъществи много трудно. Бих склонил да сменя клубната си принадлежност само ако ме иска някой популярен отбор", коментира Буш, цитиран от "Тема Спорт".

Ситуацията около изходящите трансфери на ЦСКА може да бъде решена в началото на месец февруари. Тогава Александър Томов пътува за лагера в Турция и самият той обяви, че ще води преговори за играчи на "армейците". Томов обаче не уточни за кои футболисти става въпрос.

Председателят на НС пристига в лагера на 2 февруари и ще изгледа контролата със Стяуа ден no-късно. Очаква се босът да се прибере в България на 5 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички