Бразилец и уругваец в селекцията на ЦСКА


Бразилец и уругваец в селекцията на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2795 0

Бразилецът Турам от гръцкия Керкира е много близо до трансфер в ЦСКА. Проблемът е, че той играе под наем от Аполон (Лимасол) и ще трябва да се преговаря с три страни. От началото на първенството той има отбелязани 4 гола.

Друго интересно име, което може да дойде в Борисовата градина, е уругваецът с италиански паспорт Пабло Даниел Цепелини Гато. През кариерата си той е играл в Каляри, Марибор и Клуж и няма да заема място на чужденец заради паспорта си от ЕС.

Проблемът при него е, че му е било предложено да дойде на проби за няколко дни, за да го види Стамен Белчев, но той категорично е отказал и иска направо договор. В момента ЦСКА работи сериозно на гръцкия пазар, като е имал и интерес към бившия играч на Ливърпул Давид НГог. Той играе в хита на първенството на съседите Паниониос, който твърдо държи второто място в класирането на шампионата след Олимпиакос.

Кристофър Мабулу за втори пореден мач отпадна от групата на Янина за двубоя с Атромитос от първенството. Това е играчът, който по принцип е най-близо до Борисовата градина, като почти е постигната договореност за неговото привличане. Мапулу е бивш национал на Конго, като има мачове за френските Бастия и Шатору.

Има вариант ЦСКА да привлече и национал на отбор от Южна Америка, който обаче не е от Бразилия, Аржентина и Уругвай. В момента играчът е свободен агент и трябва да се договори само заплатата му.

Първият нов в селекцията на ЦСКА се очаква в Испания още в понеделник, когато е контролата с украинския гранд Динамо (Киев). ЦСКА ще се раздели и с Арсенио Нунеш. В клуба е пристигнала оферта за португалския полузащитник, която била доста добра. Така Арсенио може да стане вторият изходящ трансфер след този на Диого Виана. Той подписа с унгарския Дебрецен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички