Бранеков няма да ходи в "Левски"


Бранеков няма да ходи в "Левски"
Снимка: БГНЕС

1495 0

Футболистът на ЦСКА Александър Бранеков категорично отрече появилата се информация, че ще напусне "червените" и ще премине в "Левски".

"За всички,които ме питат дали ще ходя в Левски (днес някой "специалист" реши да препише новината от лятото) казвам, че няма нищо вярно и няма да ходя в Левски! Ако исках да съм там, преди 3 месеца щях да съм отишъл...!", написа Бранеков в профила си във "Фейсбук".

От ЦСКА също излязоха със специална декларация по случая:

Армейци,

От няколко месеца насам срещу нашия любим отбор се водят изключително масирани и целенасочени медийни атаки, целящи да разклатят стабилността и спокойствието в клуба.

Днес за пореден път беше написана поредната „новина“, имаща за цел единствено да наруши климата в отбора и да притесни милионите армейски сърца. Армейци, искаме да ви уверим, че Александър Бранеков няма абсолютно никакво намерение да напуска родния си клуб, за да отиде в Левски.

Александър, както и всички момчета в отбора, са изключително щастливи, че играят за толкова велик клуб и дори и за миг не си помислят за напускане.

Невъзможно е да публикуваме опровержения за всяка една „новина“, която бива пускана срещу клуба, затова искаме да ви призовем да четете само и единствено официалния сайт на ЦСКА, в който винаги ще намерите най-точната и най-актуална информация.

Нека в този изключително труден момент да се обединим и да покажем на всички какво означава ЦСКА – преданост, любов, вечност.

В неделя всички на стадиона, защото ние имаме нужда от вас!

ЦСКА – ТОВА СИ ТИ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички