Брадли де Нойер ще е на линия за ЦСКА за 1/2-финалите с Ботев Пловдив


Брадли де Нойер ще е на линия за ЦСКА за 1/2-финалите с Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

8422 0

Неволите за ЦСКА и Брадли де Нойер продължават, след като нидерландецът още не е готов за игра. Бранителят имаше нещастието в края на миналия сезон да влезе като резерва и след броени минути да се контузи заради лошия терен в Пазарджик. 

Де Нойер дойде с Илич, но сега е неясен статутът му

Тогава защитникът скъса връзки и се очакваше да е готов за зимната подготовка в началото на 2024 г. Нидерландецът изгледа отблизо последният мач за 2023-а - загубеното с 0:1 домакинство от Лудогорец, но за ЦСКА може и да се окаже, че е приключил. 

Ситуацията с контузените

От "Тема Спорт" разкриват в сряда, че Де Нойер едва сега ще започва да тренира с топка и може да му отнеме още месец, за да е готов за игра. На него обаче му липсва практика и изглежда невероятно Ел Маестро да рискува с включването му в 1/2-финалите с Ботев Пловдив в края на април. 

ЦСКА щеше да се опитва да продава левия бек още през зимата, но неговото възстановяване се отложи сериозно и изглежда, че ще напусне след края на сезона. Лошата новина за Ел Маестро са другите двама крайни защитници в лазарет - Мартин Стойчев и Иван Турицов. 

"Червените" са много податливи на контузии през последните седмици и други с травми са Юрген Матей и Тобиас Хайнц - двама от капитаните на клуба през настоящия сезон. 

Вижте кои българи ще пробва ЦСКА да привлече през лятото!

Още: Арабско крило за 1,3 милиона евро е най-скъпият играч, купуван за Ел Маестро някога

Важен футболист на ЦСКА е под въпрос за сблъсъка с Левски, има обаче и добри новини от Борисовата градина

Впечатляващи цифри! Фернандо Каранга напът да запише името си в историята на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички