Божков и Ганчев се разминаха за ЦСКА?


Божков и Ганчев се разминаха за ЦСКА?

1472 0

Обединение между ЦСКА и Литекс няма да има. Тази информация върлува в интернет пространството, след като няколко издания излязоха с информация, че има сериозни разминавания между Васил Божков и Гриша Ганчев.

Преди два дни обединението изглеждаше сигурно, но в последния момент са настъпили сериозни разминавания между упражняването на властта в новото сдружение, което се очакваше да налива 10 милиона лева в клуба в следващите 3 години.

Засега и двете страни запазват мълчание и няма официални данни за това, което става на преговорите между двете страни. В същото време Литекс продължава да подсилва състава си и само за два дни "оранжевите" подписаха с двама футболисти.

При негативен за ЦСКА развой на преговорите, Литекс остава в "А" група и ще играе в Европа, а "червените" изхвърчат в аматьорската дивизия.

В същото време главните акционери на настоящото дружество, което държи контролния пакет акции - Ивайло Манджуков и Милко Георгиев, стартираха процедурата по фалит на ЦСКА и пращането на тима във "В" група.

Там собственици ще са Петър Манджуков и Юлиян Инджов, а бюджетът ще бъде 4 милиона лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички