Бойко Борисов: Нямам власт, но се надявам БФС да намери начин за връщането на ЦСКА


Бойко Борисов: Нямам власт, но се надявам БФС да намери начин за връщането на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

974 0

ЦСКА направи това, което трябваше да направят всички друг отбори – със свои момчета, с характер, с желание, с надскачане на възможностите направиха нещо много добре". Така министър-председателят на България Бойко Борисов коментира финала на Купата на България и какви емоции изпитва по отношение на ЦСКА.

"Извиках, колкото и да не ми беше добре адвокатите, които се занимават с процеса, защото ми омръзна един велик клуб всеки ден да бъде в устата на хората с дългове, с проблеми. А и те момчетата играят добре. Аз съм играл с двама от тях, от тези, които взеха купата – с вратаря и левия бек. Бяха юноши при нас в Бистрица, страхотни сладури. И сега като ги гледам как се радват ми е кеф“, сподели Бойко Борисов.

По въпроса кога "червените" ще се завърнат в елита на българския футбол и може ли той да помогне това да се случи, Борисов отговори: "Нямам власт, но се надявам се БФС с техните адвокати да направят така, че да ги върнат. Аз изказах своите съображения. Виждам, че нещата тръгват. Те самите цесекари го оценяват".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички