Бивша звезда на ЦСКА похвали Локомотив Пловдив и разкритикува "армейците": Нямат стил


Бивша звезда на ЦСКА похвали Локомотив Пловдив и разкритикува "армейците": Нямат стил
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1253 0

Бившият футболист на ЦСКА - Иван Иванов, даде мнение относно актуалната ситуация при "червените". От думите му става ясно, че е далеч от очарован от работата на Нестор Ел Маестро и възпитаниците му.

Пред "Тема Спорт" футболист номер 1 на България за 2013-та година коментира предстоящия двубой на "армейците" с друг негов бивш тим в лицето на Локомотив Пловдив.

Двата тима се изправят един срещу друг в мач от междинния 27-и кръг на Първа лига. Той ще се състои в сряда (03.04) от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Още: Ботев (Пловдив): Изненадани сме, че никой не потърси нас

Иван Иванов: За разлика от ЦСКА Локомотив Пловдив има изграден стил

Какво каза Иван Иванов?

"За ЦСКА е важно да стоят на такава дистанция от Лудогорец, която да е практически възможно да бъде стопена в плейофите. Именно това прави победата за армейците над Локо Пловдив задължителна, защото разградчани влязоха в своя ритъм и трудно ще сгрешат някъде до края на редовния сезон", заяви бившият защитник и продължи.

"Срещу Локо София армейците не за първи път играха слабо и спечелиха. Отборът определено има проблем в игрови план и мачовете се печелят най-вече на база името, емблемата, публиката или благодарение на индивидуална класа, но не и заради план, стил, начин на игра. От друга страна, Локо Пловдив може да се гордее с представянето срещу Лудогорец и загубата в последната минута може само да ги амбицира.

Томаш промени схемата, но не и начина на игра и философията си. За разлика от ЦСКА Локо Пловдив има ясно изразен стил. Да, понякога се случва така, че резултатите са негативни, но това е част от процеса. Тимът играе по начин, по който аз опитвах да науча моите отбори, макар и на по-ниско ниво", завърши Иван Иванов.

Още: Трагичен случай с близък на Браян Кордоба върнал бранителя на ЦСКА в Колумбия

ЦСКА пожела да домакинства на стадион "Христо Ботев" в евротурнирите

Нестор Ел Маестро получи важни новини преди мача с Левски, само двама контузени го притесняват

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички