Бивш "червен" футболист: Разликата между ЦСКА и Лудогорец е много малка, трябва просто малко вяра


Бивш "червен" футболист: Разликата между ЦСКА и Лудогорец е много малка, трябва просто малко вяра
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1789 0

Бившият футболист на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира представянето на тима на Нестор Ел Маестро през есенния дял на Първа лига:

"По-скоро положително с оглед на това, че началото беше изключително трудно. След това се стигна до смяна на треньора, след като отборът играеше много неубедително и записа серия от лоши резултати както в първенството, така и евротурнирите", започна бившият нападател и допълни:

"Сега ЦСКА е в челните места с всички шансове през втория полусезон да надгради играта си и резултатите и да се бори за титлата".

Още: Ще има ли дежавю? Ето каква е угрозата пред Нестор Ел Маестро

Манчев бе запитан и защо "армейците" не са успели да отправят точен удар срещу Лудогорец и на какво се дължи това - на по-високата класа на "орлите" или на самото напрежение: "По-скоро напрежението. В последните години се вижда, че разликата между ЦСКА и Лудогорец е много малка, а двубоите между тях се решават от малките детайли".

"Не трябва да пренебрегваме и това, че през този сезон има други отбори, които играят много добре, особено Черно море, който е първенец на есенния полусезон. Не трябва да се подценява това, което върши във Варна Илиан Илиев. Все пак ЦСКА е близо до Лудогорец", констатира Владо Манчев и продължи:

"Сякаш трябва просто малко вяра в самите футболисти, че могат да бъдат по-успешни в дерби мачовете, защото там се решиха доста неща през миналата година. ЦСКА не бе победен от Лудогорец във финалния спринт, а от себе си, защото до голяма степен държеше нещата в свои ръце".

"През тази година смятам, че нещата ще се развият по сходен начин. ЦСКА поддържа добри резултати с отборите извън Топ 6 и просто трябва да започне да го прави и с водещите. Трябва да се взимат повече точки срещу директните съперници и тогава мисля, че ще издигне едно ниво по-нагоре", каза още още 46-годишният специалист, който за последно бе начело на Хебър Пазарджик.

Още: Нестор Ел Маестро взима трима младоци за зимния лагер на ЦСКА в Турция

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички