БФС предвиди "резервни дати" за ЦСКА - Лудогорец и другите отложени мачове


БФС предвиди "резервни дати" за ЦСКА - Лудогорец и другите отложени мачове
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

5163 0

БФС предвиди резервни дати за отложените мачове от Първа лига. Дербито между ЦСКА и Лудогорец, което беше отменено, трябва да се играе на 13 октомври. Според регламента резервните дати съвпадат с паузите за национални отбори.

„Отложени срещи се провеждат на дати, фиксирани в програмата на първенството. Отложена среща се провежда на следващата първа възможна фиксирана дата“, пише в член 44, алинея 2 на правилника на БФС, който беше изменен преди началото на сезона.

Справка с календара на БФС показва, че първите отложени срещи: Арда - ЦСКА и Локомотив Пловдив - Пирин трябва да се изиграят на 9 септември. Ден по-рано националите играят контрола с Грузия. Ден преди ЦСКА - Лудогорец България среща Северна Ирландия в световна квалификация.

Последните за момента отложени мачове: Арда – Лудогорец и Локо (София) – ЦСКА, е предвидено да се изиграят на 17 ноември. Това е само два дни след гостуването на националите на Швейцария. Другият вариант е срещите да се изиграят в периода 15-17 декември след последния кръг за 2021 г.

Вижте и защо още един нападател беше изваден от състава на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички