БФС глоби Левски и ЦСКА


БФС глоби Левски и ЦСКА
Снимка: БГНЕС

1108 0

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи глоби на Левски и ЦСКА с по 1000 лева.

Причината за глобата на "червените" е поведението на феновете им по време на домакинството на Лудогорец. Армейците са с предупреждение за лишаване от домакинство. Дисциплинарната комисия ги задължи и да възстановят щетите на стадион "Коматево".

Футболистите на ЦСКА Тони Силва и Венцислав Василев са със спрени състезателни права за два мача, което означава, че те няма да могат да играят за своя тим до края на сезона. Силва трябва да заплати и глоба от 1000 лева, докато за Василев тя е 200. Един мач ще пропусне и Тончи Кукоч, като хърватинът е санкциониран с 250 лева.

Вечният съперник на "червените" Левски също трябва да плати 1000 лева глоба за мача срещу Славия на стадион "Георги Аспарухов". Веселин Минев пък е наказан и ще пропусне следващия мач на своя тим. Паричната санкция за него е 300 лева.

Двама футболисти от Ботев (Пловдив) също са със спрени права. Лъчезар Балтанов е наказан за два мача, а Пламен Николов за един. Останалите състезатели от "А" група", които са санкционирани, са Пламен Крумов от Славия (един мач) и Мехди Боурабиа от Локомотив (Пловдив) (два мача). С предупреждения за 17 състезатели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички