БФС дава отговори за картотеките на ЦСКА, и не само


БФС дава отговори за картотеките на ЦСКА, и не само
Снимка: БГНЕС

1388 0

БФС ще даде отговори по най-наболелите въпроси, свързани с ЦСКА. Това ще се случи през тази седмица. Изпълнителният директор на централата Борислав Попов обяви пред "Тема Спорт", че се готви пресконференция.

"На въпросите, свързани с картотеките на клуба и всичко друго, планираме да дадем отговори в сряда или четвъртък. Тогава ще направим пресконференция, като точната дата ще я решим във вторник. Почти сигурно на срещата с медиите аз ще присъствам, за други колеги не мога да кажа със сигурност", заяви Попов.

Така се очаква БФС най-после да разясни казуса с картотеките на ЦСКА. "Армейците" опитаха да регистрират играчите си през новото дружество ФК ЦСКА, но това им бе забранено от футболния съюз. По този повод фенове на "червените" скандират обиди към централата на всеки мач на отбора и призовават ръководството към оставка.

Трябва да се отбележи, че е малко вероятно пресконференцията да се състои в сряда. Тогава е и мачът на ЦСКА с "Ботев" (Ихтиман). не е изключено футболният съюз да се откаже от среща с медиите и да сведе информацията за ЦСКА до прессъобщение на официалния си сайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички