Бербатов каза истината за ЦСКА и защити националите


Бербатов каза истината за ЦСКА и защити националите

1973 0

Голямата звезда на българския футбол сред активно играещите - Димитър Бербатов, отрече информациите, че може да заиграе в ЦСКА от следващия сезон.

"Пишат се глупости от всевъзможен характер. Нямам обяснение защо се случва това. Затова си имам собствена медия – социалната мрежа и когато има нещо, го пиша там. В крайна сметка глупостите продължават да се пишат и затова съм ограничил контактите с медиите“, коментира нападателят, след като взе участие в награждаването на деца във футболен турнир.

Той не пожела да коментира случващото се в "червения" клуб, като обясни: "Далеч съм от нещата и нямам мнение по въпроса".

Може ли Бербатов сензационно да се завърне в ЦСКА?

 

Може ли Бербатов сензационно да се завърне в ЦСКА?

Бербатов се застъпи за националния отбор по футбол, който се представи трагично на международния приятелски турнир "Кирин Къп" в Япония.

"Видях само репортаж от представянето на националния в Япония, но пак нямам коментар, защото нещата се изваждат и много драматизации стават. Кой знае какво не е станало. Приятелски мачове, неприятен резултат. Да пътуваш по това време от годината за приятелски турнир до толкова далечна страна – не е приятно и се получават и такива недоразумения в резултата. Не трябва да има драматизъм“, сподели звездата.

Запитан за думите си преди години, че трябва да бъде повикан, за да оправи футбола в България, футболистът посочи: "Все още не е дошъл този момент".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички