Белчев: Срещу нас не играят случайни отбори


Белчев: Срещу нас не играят случайни отбори
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1231 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев е доволен от подготвителния лагер в Испания, където "червените" записаха 3 равенства и една победа.  

"Имаше неща, които се получиха през първото полувреме, през второто отстъпихме инициативата. Не сме очаквали, че ще бъде лек мач, въпреки разликата срещу Дзянсу. Днес беше малко по-голяма умората, тъй като играхме преди 48 часа срещу Спартак (Москва)”, каза Белчев.

"Срещу нас не играят случайни отбори. Срещу нас играят много сериозни отбори, така че положенията трябва да ги реализираме, за да може трудът да не отива напразно. Аз мисля, че свършихме голям обем от работата, която бяхме запланували. В тези контроли не се гледат резултатите, а как отборът се държи на терена.

"Добър лагер, ползотворен, сега трябва да възстановим футболистите и да продължим подготовката в България. Има малки неща за изчистване като детайли, така че мисля, че сме готови. Владението на топката ни липсваше, но то е в зависимост от това доколко ти позволява противника. В България ще е съвсем по различен начин. Всекидневно работим върху това. Трябва да владеем по-голяма част от терена и да играем в полето на противника - това е начинът”, каза специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички