Белчев: Повечето играха с мисъл за реванша за Купата


Белчев: Повечето играха с мисъл за реванша за Купата
Снимка: БГНЕС

1753 0

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев призна, че равенството с Берое е заслужен резултат и повечето от неговите играчи са мислели за реванша с Левски.

"Повечето играха с мисъл за реванша за Купата, което е необяснимо. Важно беше да победим днес, за да влезем в този мач с Левски с победа. Не би трябвало да пострада самочувствието ни от този мач. Играчите ни трябва да имат по-голямо самочувствие. Нека мине реванша с Левски, тогава ще правим крайни оценки“, сподели след мача Белчев.

"Футболистите физически са добре. Смените бяха с оглед да ги запазим за мача с Левски. Разликата с Лудогорец стана наистина голяма, но докато има някакъв шанс ще играем. Срещу Левски трябва да играем така, както играхме през първото полувреме в първия мач. Трябва по-голямо постоянство и голямо желание за игра. Трябва да има по-голямо настроение в сряда. Ако можем да вкараме ранен гол ще е добре за нас", сподели още наставникът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички