Белчев: Футболът отсъстваше днес, беше повече надиграване


Белчев: Футболът отсъстваше днес, беше повече надиграване
Снимка: БГНЕС

2015 0

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира победата на своя тим над Левски в дербито на кръга. Специалистът е видял раздаване от всички футболисти в своя отбор.

"Всяка една победа е важна. Когато е в дерби, разбира се, че е важна. Поздравявам момчетата, виждате в какви условия играхме. Футболът отсъстваше, беше повече надиграване. Теренът затрудни и двата отбора, няма спор.

Ние искаме да държим трайно топката, да имаме превез над противника и да играем дълбоко в половината им, но с тези условия се изравниха силите.

В заключителната част на първото полувреме седяхме по-добре, но важното е, че спечелихме и сега гледаме към следващия мач. Имахме търпение, ичакахме момента, вкарахме и се поздравихме с победата.

Добре се включиха резервите, но винаги има какво още да се желае. Имаше и напрежение в момчетата, задължително трябваше да спечелим. Когато има желание и старание, няма как да се сърдя на момчетата, ако нещо не се получи", сподели Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички