Базел потрепери, но отстрани Анортозис и очаква ЦСКА


Базел потрепери, но отстрани Анортозис и очаква ЦСКА
Снимка: http://cska.bg/

1455 0

Официално стана ясен съперникът на ЦСКА в плейофа на Лига Европа. Това е Базел, който победи Анортозис с 3:2. Така, следващия четвъртък "червените" ще гостуват на швейцарците.

Базел бързо си осигури преднина от 3 гола още до 21'. Първо Видмер откри в 4', а Кампо удвои в 12'. Хамбарцумян пък си вкара автогол в 2'. В края на полувремето пък Въргос върна един гол за кипърците.

През второто полувреме не липсваше драма, като Анортозис остана с човек по-малко в 50' след втори жълт картон на Окриашвили. Въпреки това в 66' Квилитая вкара и втори гол за Анортозис. Две минути преди края и Базел остана с човек по-малко, след като Вонмоос бе изгонен, но това бе последното по-интересно нещо в двубоя, като Базел успя да се класира на плейоф, въпреки че сериозно потрепери.  А какво сподели Стамен Белчев относно възможността ЦСКА да влезе в групите на Лига Европа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички