Барт: Работили сме със собственика в Литекс и трансферът ми стана много бързо


Барт: Работили сме със собственика в Литекс и трансферът ми стана много бързо
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1037 0

Новото попълнение на ЦСКА Александър Барт остана доволен от неофициалния си дебют в контролата срещу Марица (Пловдив).„Армейците” спечелиха с 3:1, а френският бранител, който е 6-кратен шампион на България с Литекс и Лудогорец, се появи в игра след почивката.

Барт сподели, че очаква да няма нужда от адаптация и бързо се е разбрал с ръководството за своя трансфер на „Армията” "Работили сме със собственика в Литекс и трансферът ми стана много бързо. Знам как се работи, надявам се всичко да е точно и да станем шампиони", заяви зашитникът пред клубната телевизия. 

"Надявам се да помогна с каквото мога. Жаден съм за успехи. Искам да спечелим първенството, а и Купата. Искаме да вземем всичко! Според мен имаме супер отбор, всички се разбираме добре от първия ден, а това е много важно. Вървим уверено в първенството и аз искам да помогна".

"Червената фланелка не тежи, но носи най-голямата история в България. Във всеки мач с нея трябва да даваме 150% от себе си, защото сме тук да печелим мачове и да радваме собственика, феновете, а и всички, които ни подкрепят. Тази фланелка има история и трябва да я защитаваме, това е нормално", допълни още Барт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички