Бадема: Стойчо ще изведе ЦСКА до титлата


Бадема: Стойчо ще изведе ЦСКА до титлата

1348 0

Бившият капитан на ЦСКА Емил Гъргоров говори за бъдещето си и за шансовете на "армейците" да вдигнат 32-ра шампионска титла в края на сезона. Бадема е в България от близо месец насам, след като неговият Шъдзяджуан с треньор Ясен Петров и съотборник Георги Илиев се класира в местния елит. Офанзивният халф обаче по всяка вароятност няма да остане в клуба и през следващата година.

"Договорът ми с Шъдзяджуан изтича на 15 януари. Ще пътувам до Китай, за да се срещна с ръководството. Ще обсъдим моето бъдеще, но не мога да кажа какво ще предприема през следващата година. Възможно е да остана, възможно е и да напусна. Още е рано да говоря със сигурност. Ще мисля сериозно през този въпрос в първите дни на януари", заяви Гъргоров пред "Тема Спорт".

Той не пропусна да коментира и оспорваната битка за титлата в А група:

"Следя първенството, интрига не липсва. ЦСКА се превърна в основен претендент за титлата, което няма как да не ме радва. Щастлив съм от успехите на отбора. Естествено, че се надявам ЦСКА да стане шампион. Вярвам в това, защото знам кой стои зад състава. Стойчо Младенов си знае работата перфектно и съм убеден, че ще изведе ЦСКА до титлата. И той, и момчетата го заслужават", добави Бадема.

"Годината бе изключителна за клуба. Завършекът бе подобаващ и се радвам, че нещата изглеждат добре. Дано и през пролетта възходът да продължи. Искрено желая успех на ЦСКА", каза още Гъргоров.

Той си тръгна от "Армията” през лятото със скандал, след като влезе в остър спор с шефовете Томов и Тодоров. След това Бадема премина в Шъдзяджуан, където се представи със значителен успех през есента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички