Апостол Попов: Лудогорец да не е отборът на БФС?


Апостол Попов: Лудогорец да не е отборът на БФС?

1707 1

Футболистът на ЦСКА Апостол Попов остро критикува наказанието, което Българския футболен съюз наложи на Козмин Моци. Румънецът беше санкциониран с лишаване на състезателни права за една среща, заради средните пръсти, които показа по време на мача между Лудогорец и Литекс.

Попов направи обръщение в една от социалните мрежи, в което говори и за загубата на своя тим от Локомотив (София).

"Армейци! Извинявам се от името на целия отбор за тази загуба. Яд ме е за вас, всички сме разочаровани, имаше напрежение да не се получи нищо на тази кална нива за прасета. Извинявам се за израза, но как да има спокойствие в този клуб, като все за ЦСКА се пише нещо, все удари от някъде."

"Какво да коментирам БФС за Моци? Един мач за показани неприлични жестове, които са строго забранени. На съотборника ми Платини спрени права? Какво е това нещо? На нищо не прилича вече. Но ви обещавам, че ще се борим до последно. Виждате колко е тежко, не случайно не позволяват на ЦСКА за коя ли година да станат шампиони"

„Но въпреки всичко ние ще се борим, ние сме велик отбор с много велики фенове и ви обещавам, че събота ще ви се отблагодарим на терена. При по-добри условия ще смажем Берое. Искаме честна игра, не мръсни работи, които феновете виждат. Лудогорец да не са отборът на БФС случайно!?", завърши обръщението си Апостол Попов.

Мачът между ЦСКА и Берое е тази събота от 17:00 часа на стадион "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички