Антон Карачанаков откровено за завръщането си в ЦСКА


Антон Карачанаков откровено за завръщането си в ЦСКА

2737 0

Откакто е заминал за Калининград, за да се състезава за втородивизионния руски Балтика, малко се чува за бившия футболист на ЦСКА Антон Карачанаков. "Actualno" се свърза с талантливото крило, за да научи повече за това как се развива кариерата му там и какви са бъдещите му планове, след като името му бе свързано със завръщане на "Армията".

"Чувствам се добре в Калининград, но, разбира се, малко ми е трудно далеч от близките ми. Но все пак футболът е на първи план за мен. Живея в голям град, с население от половин милион души, но за град в Русия е малък", споделя Карачанаков пред медията.

23-годишният футболист признава, че в началото на престоя си зад граница е имал проблеми с езика, но сега всичко е наред и комуникацията му с треньори и съотборници е нормална. За съжаление, юношата на Пирин не е успял да покаже на какво е способен в новия си клуб.

"Не съм вкарал гол досега за Балтика, но в повечето мачове играх. Неотдавна бях болен и това ме изкара от строя, затова не играх в последния мач", разкрива той.

Антон Карачанаков споделя, че няма яснота за бъдещето си, като договорът му с руския клуб изтича в края на сезона.

"Нямам яснота къде ще играя занапред, нека свърши сезонът, да се прибера, да видя близките си и да получа малък отдих. После ще реша", казва той.

Крилото опроверга слуховете, че се е договорил с ЦСКА за завръщане в клуба. "Не са ми звънели от ЦСКА, ако звъннат - ще видим. Не искам да говоря предварително", каза играчът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички