Алън Пардю със силни думи за представянето на ЦСКА


Алън Пардю със силни думи за представянето на ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1487 0

Съветникът на акционерите на ЦСКА и бивш технически директор на тима Алън Пардю поздрави отбора за класирането за груповата фаза на Лига на конференциите. ЦСКА спечели с 3:0 след продължения срещу Виктория Пилзен и така ще играе в Европа поне до зимата.

"Каква фантастична вечер! Поздравления за Стойчо, екипа му и футболистите. Искам да благодаря на нашите привърженици, чиято пламенна подкрепа бе основна причина играчите да намерят силата и характера да преобърнат пасив от 2 гола срещу такъв силен противник. Велика вечер за ЦСКА! Сега с вашата подкрепа гледаме към груповата фаза", написа Пардю в официалната страница на клуба във Фейсбук.

"Армейците" узнаха своите съперници в груповата фаза на третия по сила европейски клубен турнир, като ще играят в група C с отборите на Рома, Зоря Луганск и Бодо Глимт. Така "червените" за втори пореден сезон ще мерят сили с римските вълци.

А капитанът на ЦСКА Валентин Антов беше продаден в Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички