Александър Манов: Стоя твърдо зад Гриша Ганчев


Александър Манов: Стоя твърдо зад Гриша Ганчев
Снимка: БГНЕС

1306 0

Директорът на музея на ЦСКА Александър Манов също не пропусна да коментира ситуацията в клуба. Той сподели, че застава твърдо зад Гриша Ганчев, тъй като му има пълно доверие.

"Не виждам как ще стане това оздравяване, което сега се обявява. Своето мнение не съм го променил и стоя твърдо зад Гриша Ганчев. Познавам го много отдавна - от 1985 г. Тогава Министерството на отбраната се отрече от ЦСКА, но Ганчев спомогна много на борбата, на бокса и на редица други спортове. Той помагаше финансово и на ветерани на отбора. Затова аз заставам сега зад него. Познавам го и знам, че няма да се откаже от ЦСКА. Ганчев е много точен човек и се е доказал. Кой друг в България е дал път на толкова много спортисти като него? Просто няма причина да не му се доверя", заяви Манов пред "Тема спорт".

Ситуацията в ЦСКА продължава да е неясна. Вчера бизнесменът Васил Божков изяви желание да се заеме с оздравяването на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички