Албентоса: Левски ме искаше през зимата, но не бях чувал за тях


Албентоса: Левски ме искаше през зимата, но не бях чувал за тях
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8234 0

Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса призна, че през зимата е бил желан от Левски. Той обаче не е приел офертата на "сините", тъй като не бил слушал много за тях. А за да дойде на "Армията", спомогнала историята на "червения" клуб. Той разкри и как се е стигнало до определянето му за капитан след едва няколко мача за столичния гранд.

"През зимата имах оферта от Левски. Дойдох в ЦСКА заради историята на клуба. За Левски не бях чувал толкова преди. Имах оферти да остана в Испания, но реших да премина в клуб от чужбина. Благодарение на тима се аклиматизирах бързо и някои от съотборниците ми решиха да ми дадат капитанската лента в мача срещу Левски", заяви Албентоса пред dsport.bg.

Според високия бранител ЦСКА с нищо не отстъпва на Левски и Лудогорец и бързо ще навакса разликата в точките с тях. "Мисля, че трябва да се стремим да намалим грешките и да покажем истинските си качества. Играхме срещу Левски и Лудогорец, не ни победиха. Не са по-силни от нас. Не знам защо хората смятат, че българското първенство е слабо. ЦСКА има три футболни терена за тренировки. В Испания има отбори във втора дивизия, които нямат дори едно игрище за подготовка", коментира испанецът. А кой от капитаните на тима може да се озове в Лудогорец вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички