Агент: Палермо искаше Славчев, аз ги убедих за Чочев


Агент: Палермо искаше Славчев, аз ги убедих за Чочев

1229 0

Агентът Милен Георгиев е човекът, който първи прави връзката между Палермо и Ивайло Чочев. Той започва да убеждава ръководството на италианския клуб, че младокът е добър избор за селекцията още преди няколко месеца. Въпреки това не е получил и стотинка от клуба за своята помощ.

Мениджърът разкрива защо е обиден от отношението на ЦСКА към него пред "Тема Спорт".

"Ако не бях аз, Палермо изобщо нямаше да е вариант пред Ивайло Чочев. Имах мандат от ЦСКА, с който бях упълномощен да представлявам играча. Пълномощното е разписано на 28 март от Александър Тодоров. Единственият отбор в света, на който съм предложил Чочев, е Палермо. И в крайна сметка точно този тим го купи! В ЦСКА са наясно, че аз съм в основата на трансфера. Просто трябва да кажат едно "Благодаря". Томов довърши сам разговорите с президента на италианците. Но той го познава посредством мен. ЦСКА нямаше да подозира за интереса на Палермо, ако не бях докарал в София четирима скаути и спортния директор на Палермо Франко Чераволо. Не опира въпросът до това да взимам пари. Но когато става една сделка, всички трябва да са щастливи. ЦСКА и играчът са доволни, но човекът, който е помогнал много, не е", заявява Георгиев.

"Чрез помощта ми в клуба влезе страхотна сума в много тежък момент, в който всеки лев е ценен. И никой не каза "Благодаря, Милене". Вместо това питат "Защо искаш пари за трансфера". Ами аз 5 месеца съм работил по него. Без пари, без нищо насреща. И накрая ти се изплюват на работата. Справедливо ли е?! Според мандата, който имам подписан от клуба, ми дължат известен процент от сделката, но той е символичен. Опция номер едно за Палермо беше Симеон Славчев. На два пъти идваха да го гледат, но беше контузен, а после наказан. А аз съм ги убедил, че Чочев е добра перспектива за тях", допълни още агентът.

"В крайна сметка аз помагам на ЦСКА, а те не зачитат усилията, които съм положил. И излизам крив, че съм свършил работата. И това не е всичко. Звънял съм на шефовете, защото имаше интерес към Тони Силва. От неудобство обаче не ми вдигаха - само и само за да не ми дадат дребна комисиона. Ще реша какво да предприема. Най-логичното в случая е да прибягна до услугите на адвокат. Но аз ще съм последният, който ще съди клуба в този момент, знам колко тежко им е положението. Просто се надявам от ЦСКА да измислят някакъв компромис, за да продължим да работим заедно", заяви Милен Георгиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички