Стоичков изригна след обвиненията и призова: Ганчев да каже дали съм взимал пари от ЦСКА


Стоичков изригна след обвиненията и призова: Ганчев да каже дали съм взимал пари от ЦСКА

5700 0

Голям скандал се заформя в ЦСКА зарaди трансфера на Антон Недялков в Лудогорец. По-рано днес лидерът на Сектор "Г" - Росен Петров - Животното, обвини Христо Стоичков, че има сериозен принос в това Недялков да премине при разградчани. Легендата на българския футбол обаче веднага отговори на обвиненията и призова Гриша Ганчев публично да обясни ситуацията. 

"Добър вечер от Москва. Включвам се малко извънредно, не за да говорим за Световното първенство, защото днес има хубави мачове, но по един друг повод. Днес се появиха някакви писания на някакви хора, които явно искат да бъдат известни. Някакви животинки, птици и простотии. Не слагайте името ми там, където не му е мястото!", сподели Стоичков пред БНТ.

Бившият български национал призова собственика на ЦСКА Гриша също да коментира случая. "Ще кажа един път за винаги. От 6 месеца не съм разговарял с Антон Недялков, нито съм го чувал. Дори му нямам телефона и не съм длъжен да му го имам. Не знам какви са и намеренията на Кирил Домусчиев. Призовавам Гиша Ганчев да излезе и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Дали той е плащал от името на клуба или свои лични пари на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия начин да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила или на някой се плаща да говори тези неща", завърши Камата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички