Станаха ясни петте поста, на които ЦСКА ще се подсили през лятото


Станаха ясни петте поста, на които ЦСКА ще се подсили през лятото
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2323 0

ЦСКА ще търси играчи на пет позиции за лятната си селекция, съобщава вестник "24 часа". Това са централен защитник, десен бек, дефанзивен халф, дясно крило и централен нападател. Вече са предложени няколко варианта за дясното крило, като има и конкретен футболист от чужбина, който да бъде привлечен.

Междувременно най-добрият халф на ЦСКА през този сезон Тиаго Родригес бе пратен в Сърбия при известната лечителка Мариана, за да се опита да се възстанови по-бързо. Португалецът получи здрав ритник още в първата минута при победата над Берое и бе сменен принудително. Почти сигурно е, че той пропуска гостуването на Ботев в първи 1/2-финал за Купата на България в сряда. В събота тимът играе дерби с Левски и след това идват още два двубоя с пловдивчани за Купата и първенството. Най-вероятно неговото място ще бъде заето от Бикел, на когото му изтече наказанието.

Състоянието на Кристиян Малинов е малко по-добро, но въпреки това и той пътува за Белград. Почти сигурно е обаче, че в сряда Малинов отново ще води халфовата линия на "червените", пише изданието. А какви конкретни имена има сред набелязаните от Пенев за лятна селекция вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички