Спортният директор на ЦСКА разкри дали ще привлича таран на Специя


Спортният директор на ЦСКА разкри дали ще привлича таран на Специя
Снимка: Getty Images/Guliver

1476 0

В последните дни се появи информация, че ЦСКА е сред основните кандидати за подписа на талантливия нападател на Специя Давид Окереке. Нигериецът е следен още от Айнтрахт Франкфурт и Саутхемптън, а цената му е закована на 6 млн. евро.

Спортният директор на "червените" Кристиано Джарета дори наблюадава играч на живо, но разкри пред италианските медии, че няма да преговарят за него. "Постоянно ме питате за Давид Окереке и дали ще го привличаме, затова искам да отрека тези новини. Не преговаряме с футболиста, трудно ми е да видя за в бъдеще преговори с него, така че няма да има негов трансфер", заяви Джарета пред медиите в родината си.

В последните дни стана ясно, че "червените" ще търсят нов нападател от лятото, но явно нигериецът се е оказал твърде скъп за плановете на ръководството. При всички положения Окереке е играе в друг отбор от лятото, но явно ще е някъде в Западна Европа, а не у нас.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА е много близо до привличането на български национал - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички