Шеф в ЦСКА обяви кога най-рано ще започнат строителните дейности на "Армията"


Шеф в ЦСКА обяви кога най-рано ще започнат строителните дейности на "Армията"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2029 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели, че клубът е направил всички стъпки по проекта за нов стадион на тима. Той добави, че най-рано в края на пролетта може да започнат строителните дейности.

"За съжаление, не мога да кажа нови и важни неща, свързани със стадиона. В момента се работи по един проект, свързан с тази основна реконструкция на стадион "Българска армия". Когато този проект бъде одобрен, тъй като по него работят няколко архитекти, ще бъде внесен в различните институции, които ще го разгледат. Това е процедура, която трае един дълъг период от време, тя не зависи от ръководството на ЦСКА, а от времето, определено от закона", заяви Марков

"Предполагам, че в края на пролетта евентуално може да се пристъпи към някакви строителни дейности, което е и най-ранния срок.  Преди няколко години стоеше въпроса дали да съществуваме, благодарение на нашите собственици ние в момента нямаме задължения, това е важно. Не може да нямаме стадион, а да имаме отбор, който да играе в Шампионската лига. ЦСКА един ден ще се върне и ще бъде отново най-важният фактор в България, а и в Европа", допълни още той.

А кой български национал, считан за един от най-перспективните ни играчи, е цел за ЦСКА - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички