Шеф в ЦСКА: Въпросът с базите е приключен


Шеф в ЦСКА: Въпросът с базите е приключен
Снимка: БГНЕС

1523 0

Въпросът с базите е приключен, поне според административния директор на ЦСКА Милко Георгиев. Той е уверен, че в най-кратки срокове клубът ще получи правото да стопанисва стадион „Българска армия“ и тренировъчната база в Панчарево.

"Основното нещо, което ние искаме да направим е да обновим стадиона. Да се построи нов стадион, защото по този начин, в този си вид, този стадион е срам за клуба и не виждам какво още има да се разсъждава по темата конкурси, търгове и подобни глупости. Стадионът на ЦСКА е на ЦСКА, а не на филанкишията. За мен този въпрос е приключен“, категоричен бе административният директор на „червените“ пред Нова тв. 

За да се случи това обаче ще трябва да бъде проведен конкурс за отдаването на базите под наем. Чрез официалния си профил във Faceboоk, спортният министър Красен Кралев информира, че тръжната документация е готова и одобрена, но все още се изчаква да приключи създаването на дружество за управлението на спортните имоти и промяната на собствеността им.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички