Проблем в ЦСКА: Капитанът под въпрос преди сблъсъка с Лудогорец


Проблем в ЦСКА: Капитанът под въпрос преди сблъсъка с Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2506 0

През уикенда отборът на ЦСКА ще трябва да изиграе един от най-важните си мачове за сезона. Тимът от "Българска армия" посреща шампиона Лудогорец, който има три точки аванс на върха в Първа лига.

"Червените" обаче имат сериозен проблем преди сблъсъка с "орлите". Капитанът на тима Николай Бодуров е под въпрос. Той е получил контузия при победата над Черно море миналата седмица, като се е очаквало да се възстанови до събота, но в по-голямата част от седмицата бранителят не е тренирал пълноценно.

"Тема Спорт" информира, че днес Бодуров ще премине нови тестове, които ще покажат дали той има шанс да играе срещу Лудогорец. За последно Бодуров не игра в домакинството на Ботев Пловдив и тимът му допусна три гола, като бе изхвърлен от 1/2-финалите за Купата на България. Тогава в средата на защитата си партнираха Вальо Антов и Нуно Томаш.

ОПРЕДЕЛИХА ГЛАВНИЯ СЪДИЯ ЗА ДЕРБИТО ЦСКА - ЛУДОГОРЕЦ

Очаква се Божидар Чорбаджийски да получи отново място сред титулярите. Бившият капитан на ЦСКА бе забравен от Любослав Пенев и забит на пейката, но срещу "моряците" във Варна се представи солидно и ще запази мястото си в 11-те. Ако Бодуров пропусне срещата, в отбрана ще му партнира Томаш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички