Пенев: Идеята е да заличим изцяло разликата с Лудогорец

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев говори преди утрешния двубой с Берое от последния кръг на редовния шампионат. Според него всеки един от отборите може да загуби точки и нищо не е решено, като "червените" няма да подценят нито един съперник.

"Всички отбори и печелят, и губят точки. Да, разликата с Лудогорец е по-малка отпреди няколко кръга, но нашата идея е изцяло да я заличим. За мен лично нищо не е решено. Нито един отбор няма да бъде подценен от нас във фазата на плейофите. Ще играем на предела на възможностите си срещу всеки един от тях”, коментира Пенев.

Звезда на ЦСКА: Израснал съм в гетото, беше опасно навън

Играчът на ЦСКА Едвин Джеси e вторият герой в поредицата "Beyond The Jersey". В нея футболистите на ЦСКА-София разказват своята футболна и житейс...

"Едни взимат участие в мачовете, други - не, но всичко зависи от това кой как се представя през седмицата, как тренира, срещу какъв съперник се изправяме и пр. Никой не трябва да се отпуска. Това, че някой не играе, не означава, че не е част от отбора. Разчитам на всички. На никого в договора му обаче не пише, че е подписал да е титуляр. Кой колко ще играе - това вече е друг въпрос”, допълни още Пенев, като заяви, че единственият, който отпада от групата е Жеферсон. Той все още се възстановява от травма.

А коя ще е трансферната цел на ЦСКА през лятото - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!