Парадокс: ЦСКА иска да купи тонер за принтерите на Лудогорец


Парадокс: ЦСКА иска да купи тонер за принтерите на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3309 0

От ЦСКА са изразили желание да купят тонер за принтерите на касите на Лудогорец, за да се предотвратят проблеми в събота, когато е двубоят за първенство между двата отбора. Агитката на гостите имала доста сериозни проблеми, защото билети се продавали само на една каса, а принтерите постоянно спирали, информира вестник "24 часа".

Според хората, които отговаряли за продажбата, имало проблеми с консумативите. Заради това запалянковците започнали да се организират и да купуват билети за събота предварително, като пращат свои приятели, които живеят близо до Разград, защото все пак пътят е над 400 километра.

Със сигурност треньорът на "орлите" Стойчо Стоев ще направи промени в състава си за втория двубой. Той заяви категорично след загубата в турнира за Купата, че само глупакът не си прави изводи от издънка, а неговите играчи не били такива. Помощникът му Антони Здравков и директорът Ангел Петричев обещаха в събота на терена да има съвсем друг Лудогорец. В мача за Купата по един играч на двата тима изгоря за този за първенството. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички